• Over Toffe Tafels

Over Toffe Tafels

Welkom bij Toffe Tafels, een no-nonsense Tilburgs bedrijf gespecialiseerd in toffe betaalbare tafels voor zowel binnen als buiten. Wij bieden gegarandeerd de beste kwaliteit en ons streven is om design tafels te maken, bereikbaar voor iedereen. Design tafels zijn vaak onnodig kostbaar en daarom biedt Toffe Tafels unieke tafels aan voor toffe prijzen.

Toffe Tafels produceert zelf en zelfs de afwerking van de bladen wordt nog  met de hand gedaan. Wij olieen de bladen nog echt zelf, wij maken ter plekke een proefplankje. Wil je dat je nieuwe tafel maximaal beschermd wordt waardoor een kop tomatensoep, rode wijn of zelfs koffie eenvoudig te verwijderen is met een vochtig doekje? Toffe Tafels regelt het. Zelfs de stalen frames worden 2-laags gepoedercoated in elke gewenste RAL kleur zonder meerprijs.

Toffe Tafels is gevestigd in de Voltstraat 18.3, hartje centrum Tilburg, met eigen gratis beveiligde parking. De werkplaats is ruim 400m2, magazijn 240m2 en een showroom van 240m2.

Doordat wij geen dure overheadkosten hebben en omdat wij gewoon hardwerkende ondernemers zijn, komt alles ten goede van de klant. Zowel qua prijs als qua kwaliteit.

Toffe Tafels is Joep de Kort, aangenaam!

massieve stammen

massieve stammen

Eigen full-service bezorgdienst

Eigen full-service bezorgdienst

opslag gezaagde stammen

opslag gezaagde stammen

opslag hele stammen

opslag hele stammen

Mercedes Sprinter XXL bezorgservice

Mercedes Sprinter XXL bezorgservice

opslag gedroogde stammen

opslag gedroogde stammen

ambachtelijk werk aan beuk

ambachtelijk werk aan beuk

ambachtelijk werk aan beuk

ambachtelijk werk aan beuk

stukje werkplaats

stukje werkplaats

ambachtelijk lassen frames

ambachtelijk lassen frames

Houten Vloeren

De geschiedenis van Wood by Vorselaars dateert uit de jaren ’70 wanneer de opa van directeur Michel Vorselaars al commissiegewijs eiken houten vloeren schaafde. Hierdoor is het vakmanschap ontstaan waarna de familie Vorselaars allemaal in de houtbranche zijn komen werken. Door deze introductie in de houten vloeren is de vader van Michel Vorselaars hierin opgegroeid, hij is ook diegene die de houthandel heeft door gezet en verder heeft uitgebouwd. Dit alles in het tijdsbestek tussen de jaren ’70 en ’80. Eind jaren ’80 is Michel Vorselaars samen met zijn vader het bedrijf gaan uitbouwen na als kind te zijn opgegroeid tussen de houten vloeren, balken en planken.

Vloerenproductie


Sinds 2003 is Michel Vorselaars zich als zelfstandig speciaal gaan richten op vloerenproductie. Door opleiding, vele connecties in de houthandel en zijn ruim 25 jaar ervaring en vakmanschap heeft dit gezorgd voor het bedrijf zoals het nu staat: Wood by Vorselaars. Een bedrijf dat groot is in zijn diensten en service, vele projecten heeft afgeleverd en nog steeds bezig is met waar het allemaal begonnen is, het leveren van kwalitatief uitstekende eiken houten vloeren. En daar laten wij u graag van genieten.

www.woodbyvorselaars.nl

Meubel ID

Bas Paulusse, ambachtsman met ambitie

Na een gedegen opleiding op het hout- en meubelcollege en een vier jarige praktijkervaring heeft hij zich in 2000 als zelfstandige gevestigd. Hij richt zich vooral op designmeubelen, die vervaardigd worden van uiteenlopende houtsoorten. Indien de opdrachtgever dat wenst is Bas altijd bereid om een gedegen advies te verstrekken; hierbij rekening houdend met de wensen van de klant.

Met zijn creatieve instelling en liefde voor het vak maakt hij samen met zijn klanten een ontwerp. Na een schets en daarna een ruwe constructie, die dan nog samen met de klant bijgesteld kan worden, komt het tot het uiteindelijke unieke designmeubel.

HTL

Kom in contact!

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-12966073
Joep de Kort

Werkplaats & Showroom

Voltstraat 18-3
5021 SE Tilburg
Bezoek op afspraak

Algemene voorwaarden

Beschikbaar

Op de volgende tijden zijn wij beschikbaar:
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur per telefoon en e-mail. De werkplaats en showroom zijn geopend op afspraak.