Toffe in hoogte verstelbare tafels

Toffe Tafels is een samenwerking aangegaan met ErgoSwiss, een gerenommeerd Zwitsers bedrijf in hydraulische systemen. Toffe Tafels heeft frames in eigen huis ontwikkeld waardoor de systemen van ErgoSwiss ONZICHTBAAR toepasbaar zijn bij de meeste Toffe Tafels. Zowel manueel als electrisch bedienbaar, traploos in hoogte en laagte. 

De toepassingen voor kantoor, horeca maar ook prive zijn schier eindeloos. Overdag een normale werktafel, maar simpel om te toveren tot een 110cm hoge bar? Uw werknemer wil tot 12u aan een buro werken van 76cm, maar wegens rugklachten in de middag liever op 80cm? Wat te denken van een eettafel bestaande uit 2 delen, waarvan de linkerkant op 100cm en de rechtkant op 76cm staat voor een buffet?


Kom in contact!

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 13 591 2061

Werkplaats & Showroom

Voltstraat 18-3
5021 SE Tilburg-C

GRATIS PARKEREN EIGEN PARKING


Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Openingstijden

We kijken er naar uit om je te ontvangen in onze showroom en werkplaats. Wij reserveren voor het 1e gesprek zelfs 60min en je bent dan onze VIP (je bent de enige klant in de zaak). Toffe Tafels is wekelijks van woensdag t/m zaterdag beschikbaar voor het inplannen van een afspraak.

Toffe Tafels is uitsluitend op afspraak geopend. Op deze manier kunnen wij relaxed de tijdnemen om uw wensen door te nemen. Bel 013-5912061 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..