Kids

 

Toffe klus/werkbankjes voor de KIDS

Toffe klus/werkbankjes voor de KIDS

Bij Toffe Tafels vinden wij het leuk om de kids van de telefoon, games en TV af te halen. Geef ze een stukje hout, een hamer of laat ze een mooie tekening maken. Wij maken in samenspraak met de opdrachtgever toffe werkbankjes, eventueel op wieltjes met gereedschapbakjes, leverbaar in alle maten. De werkbankjes op de foto zijn geleverd bij OS Pantha Rhei te Tilburg
Toffe speeltafel voor de allerkleinste

Toffe speeltafel voor de allerkleinste

Tandartsen, doktoren, onderwijzers opgelet! Dit is echt een slimme oplossing. Hoe vaak komt het niet voor dat u een kind dient te onderzoeken, maar de kleine werkt niet mee. Met deze handige speeltafel is het kind afgeleid en kunt u in bv. de oortjes kijken. Wij werken het hout met een knalharde 2 componenten olie af, zodat het blad ook hygienisch blijft en dus eenvoudig schoon te houden.

Kom in contact!

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 13 591 2061

Werkplaats & Showroom

Voltstraat 18-3
5021 SE Tilburg-C

GRATIS PARKEREN EIGEN PARKING


Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Openingstijden

We kijken er naar uit om je te ontvangen in onze showroom en werkplaats. Wij reserveren voor het 1e gesprek zelfs 60min en je bent dan onze VIP (je bent de enige klant in de zaak). Toffe Tafels is wekelijks van woensdag t/m zaterdag beschikbaar voor het inplannen van een afspraak.

Toffe Tafels is uitsluitend op afspraak geopend. Op deze manier kunnen wij relaxed de tijdnemen om uw wensen door te nemen. Bel 013-5912061 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..