Onderhoudsmiddelen 

ONDERHOUD GEOLIEDE TAFELBLADEN 

Een complete onderhoudsset van Ciranova is te koop bij Toffe Tafels voor 59,95 euro. Deze set bestaat uit intensief reiniger, parketzeep en oil refresh. 

Een geoliede tafel mag men met een licht vochtige doekje met water afnemen, maar nooit te nat behandelen. Een geolied tafelblad moet regelmatig gevoed worden.

REGELMATIG ONDERHOUD

Men verhoogt de bescherming door de Toffe Tafel regelmatig te onderhouden met parketzeep Ciranova. Breng aan met een niet te natte doek en beweeg in de lengteligging van het hout. De bevuilde doek uitwringen en uitspoelen in een tweede emmer met zuiver water. Droog na ongeveer 1 uur bij kamertemperatuur. De parketzeep bevat alleen natuurlijke grondstoffen en geeft een hoge voedende waarde aan het hout.

NABEHANDELING

Indien het geoliede tafelblad dof en mat komt te staan en zeepresten en vuil zich hebben vastgekoekt, biedt de Intensief Reiniger Ciranova® de oplossing. Nadien dient u de tafel nogmaals te behandelen met Onderhoudsolie Ciranova® of Oil Refresh Ciranova®.

PLAATSELIJKE RENOVATIE

Op sterk beschadigde plaatsen (wijnvlekken, sigaretten, stoten,…) kan een plaatselijke renovatie worden uitgevoerd. Dat is één van de voordelen van hout behandeld met hardwaxolie. De beschadigde plaats afschuren en vervolgens herbehandelen met een onderhoudsolie (1 of 2 lagen). Voor een perfect en egaal effect, het volledige oppervlak behandelen met onderhoudsolie Ciranova®

GRONDIGE VOLLEDIGE RENOVATIE

Voor een intensief gebruikte of onvoldoende onderhouden tafelblad kan men het volledig oppervlak schuren, ontstoffen en vervolgens 2 lagen Hardwaxoil Ciranova® aanbrengen met rol, kwast of pad. Ofwel het volledige oppervlak met Intensief Reiniger Ciranova® behandelen en vervolgens 1 laag Hardwaxoil Ciranova® aanbrengen.

 

Kom in contact!

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 13 591 2061

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

* is Verplicht

Werkplaats & Showroom

Voltstraat 18-3
5021 SE Tilburg-C

GRATIS PARKEREN EIGEN PARKING


Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Openingstijden

 
maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
gesloten
9.00 - 16.30 
9.00 - 12.00 
9.00 - 16.30 
9.00 - 12.00 
9.00 - 16.00 
 

Hebt u een drukke agenda? 

Bel 013-5912061 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het inplannen van uw bezoek, het kan druk zijn en zo hebben wij dan allle tijd.