• Over Toffe Tafels

Over Toffe Tafels

Welkom bij Toffe Tafels, een no-nonsense Tilburgs bedrijf gespecialiseerd in toffe betaalbare tafels. Wij bieden de beste kwaliteit en ons streven is om Toffe Tafels te maken, bereikbaar voor iedereen. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het gewenste eindresultaat, wij hebben dan ook nog nooit 2x dezelfde tafel gemaakt. Onze kracht en specialiteit is AMBACHTELIJK MAATWERK.

Toffe Tafels ontwikkelt en produceert in eigen atelier en de afwerking van de bladen wordt met de hand gedaan. Wij olien de bladen nog echt zelf, wij maken ter plekke een proefplankje indien gewenst. Wij werken nauw samen met Ciranova, een toongevend bedrijf op het gebied van kleuren en onderhouden van hout. Aangezien wij uitsluitend maatwerk maken is iedere afmeting mogelijk. Dat geldt ook voor de frames; wij ontwikkelen en ontwerpen zelf frames, alles is mogelijk. De stalen frames worden 2-laags gepoedercoate in elke gewenste RAL kleur, zonder meerprijs.

Toffe Tafels is gevestigd in de Voltstraat 18.3, hartje centrum Tilburg, met gratis beveiligde parking. De werkplaats is ruim 400m2, magazijn 240m2 en een showroom van 240m2. Doordat wij geen dure overheadkosten hebben en omdat wij gewoon hardwerkende ondernemers zijn, komt alles ten goede van de klant. Zowel qua prijs als qua kwaliteit.

Ons team bestaat per 1 augustus 2022 uit:
- Marieke Berkelmans, verkoop en advies, planning bezorgroutes
- Osip Schoenmakers, junior-meubelmaker
- Peer Kolsters, all-round senior-meubelmaker 
- Joost Maas, verantwoordelijk voor de bezorging en montage van onze producten
- Rik de Bruijn, verantwoordelijk voor de bezorging en montage van onze producten
- Benjamin Briquet, meubelmaker
- Andre Herbst, meubelmaker
- Ties van de Zanden, junior-meubelmaker
- Joep de Kort, zaakvoerder/eigenaar en is dagelijkse actief in de werkplaats en showroom 

Het team van Toffe Tafels gaat graag voor jou aan de slag!

Eigen full-service bezorgdienst

Eigen full-service bezorgdienst

Mercedes Sprinter XXL bezorgservice

Mercedes Sprinter XXL bezorgservice

Toffe Tafels team

Toffe Tafels team

massieve stammen

massieve stammen

opslag gezaagde stammen

opslag gezaagde stammen

opslag hele stammen

opslag hele stammen

opslag gedroogde stammen

opslag gedroogde stammen

werkplaats

werkplaats

werkplaats

werkplaats

showroom

showroom

showroom

showroom

showroom

showroom

showroom

showroom

magazijn

magazijn

Houten Vloeren

De geschiedenis van Wood by Vorselaars dateert uit de jaren ’70 wanneer de opa van directeur Michel Vorselaars al commissiegewijs eiken houten vloeren schaafde. Hierdoor is het vakmanschap ontstaan waarna de familie Vorselaars allemaal in de houtbranche zijn komen werken. Door deze introductie in de houten vloeren is de vader van Michel Vorselaars hierin opgegroeid, hij is ook diegene die de houthandel heeft door gezet en verder heeft uitgebouwd. Dit alles in het tijdsbestek tussen de jaren ’70 en ’80. Eind jaren ’80 is Michel Vorselaars samen met zijn vader het bedrijf gaan uitbouwen na als kind te zijn opgegroeid tussen de houten vloeren, balken en planken.

Vloerenproductie


Sinds 2003 is Michel Vorselaars zich als zelfstandig speciaal gaan richten op vloerenproductie. Door opleiding, vele connecties in de houthandel en zijn ruim 25 jaar ervaring en vakmanschap heeft dit gezorgd voor het bedrijf zoals het nu staat: Wood by Vorselaars. Een bedrijf dat groot is in zijn diensten en service, vele projecten heeft afgeleverd en nog steeds bezig is met waar het allemaal begonnen is, het leveren van kwalitatief uitstekende eiken houten vloeren. En daar laten wij u graag van genieten.

www.woodbyvorselaars.nl

Meubel ID

Bas Paulusse, ambachtsman met ambitie

Na een gedegen opleiding op het hout- en meubelcollege en een vier jarige praktijkervaring heeft hij zich in 2000 als zelfstandige gevestigd. Hij richt zich vooral op designmeubelen, die vervaardigd worden van uiteenlopende houtsoorten. Indien de opdrachtgever dat wenst is Bas altijd bereid om een gedegen advies te verstrekken; hierbij rekening houdend met de wensen van de klant.

Met zijn creatieve instelling en liefde voor het vak maakt hij samen met zijn klanten een ontwerp. Na een schets en daarna een ruwe constructie, die dan nog samen met de klant bijgesteld kan worden, komt het tot het uiteindelijke unieke designmeubel.

HTL

Footer - Contact, Werkplaats & showroom en beschikbaar

Kom in contact!

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 13 591 2061

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

* is Verplicht

Werkplaats & Showroom

Voltstraat 18-3
5021 SE Tilburg-C

GRATIS PARKEREN EIGEN PARKING


Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Openingstijden

 
maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
Gesloten
9.00 - 16.30 
9.00 - 12.00 
9.00 - 15.00
9.00 - 15.00 
9.00 - 15.00 
 

Hebt u een drukke agenda? 

Bel 013-5912061 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het inplannen van uw bezoek, het kan druk zijn en zo hebben wij dan allle tijd.