Toffe planken op maat

 

Toffe planken op maat

Toffe planken op maat

Voor iedere toepassing in uw interieur hebben wij kunstmatig gedroogd eiken. Denkt u daarbij aan planken in kasten, planken in de badkamer, planken in de keuken en ook het gehele BESTA programma van Ikea. Het olieteam van Toffe Tafels olied iedere plank nog handmatig in, waarbij u keuze hebt zonder meerprijs uit 16 kleuren Hardwax Olie. Tevens kunt u kiezen uit de dikte van het hout: 20-25-30-35-40 en zelfs 60mm dik.
Planken met frame

Planken met frame

Kasten op maat: stalen frame op maat, model frame naar keuze en hout naar keuze. Exact op maat qua formaat en kleur maken wij schitterende open kasten. Het olieteam van Toffe Tafels olied iedere plank nog handmatig in, waarbij u keuze hebt zonder meerprijs uit 16 kleuren Hardwax Olie. Tevens kunt u kiezen uit de dikte van het hout: 20-25-30-35-40 en zelfs 60mm dik.
Badkamer Plank op maat

Badkamer Plank op maat

U kent dat wel, een nisje in de keuken, een aflegplankje in de badkamer of een sfeervolle afdekking (zoals op de foto van een ingebouwde WC). In tegenstelling tot de houthandel bij u om de hoek, werken wij met kunstmatig gedroogd eiken. Perfect geschikt voor interieur toepassingen. Het olieteam van Toffe Tafels olied uw plank perfect in de gewenste kleur.
Toilet plank

Toilet plank

Populieren toiletplank op maat. Deze planken hebben een dikte van 4 cm en zijn in alle maten leverbaar.
Planken Besta

Planken Besta

Het gehele IKEA programma kunnen wij voorzien van schitterende eiken planken, op kleur gemaakt naar uw interieur + u hebt de keuze uit open noesten en knoesten. Ook de dikte van het hout is door u te bepalen: 20 - 25 - 30 - 40 of 60mm.

Kom in contact!

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 13 591 2061

Werkplaats & Showroom

Voltstraat 18-3
5021 SE Tilburg-C

GRATIS PARKEREN EIGEN PARKING


Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Openingstijden

We kijken er naar uit om je te ontvangen in onze showroom en werkplaats. Wij reserveren voor het 1e gesprek zelfs 60min en je bent dan onze VIP (je bent de enige klant in de zaak). Toffe Tafels is wekelijks van woensdag t/m zaterdag beschikbaar voor het inplannen van een afspraak.

Toffe Tafels is uitsluitend op afspraak geopend. Op deze manier kunnen wij relaxed de tijdnemen om uw wensen door te nemen. Bel 013-5912061 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..