Toffe Tuin Tafels

 

Toffe Tafels van Mahonie Sapeli

Toffe Tafels van Mahonie Sapeli

Bijzonderheden: Duurzaam en met respect voor de aarde; deze boomstambladen zijn het neusje van de zalm, maar nog niet bekend bij het grote publiek. De Mahonie Sapeli is uitermate geschikt als buitentafel en Toffe Tafels heeft altijd een aantal bladen kunstmatig gedroogd in diverse afmetingen op voorraad.
Toffe Tafel Dutch Frame

Toffe Tafel Dutch Frame

Bijzonderheden:3000x900x40 prachtige buitentafel met douglas hout maar ook tropische hardhout mogelijk. Het dutch frame is van staal en blanke gepoedercoated tegen roestvorming. Het is mogelijk om een bijpassend bankje op maat te bestellen. Het hout kan in meerdere kleuren geolied worden.
Toffe Boomstamtafel

Toffe Boomstamtafel

Toffe tafel: Bijzonderheden: massief eiken verlijmd, zowel 40 als 60mm dik, leverbaar in boomstammodel, rechthoekig, vierkant en ovaal. Om werking zoveel mogelijk te voorkomen frezen wij stalen strips in de onderzijde en het blad wordt afgewerkt met UV-bestendige en vlekwerende laklaag. De frames zijn 2-laags gepoedercoated in iedere gewenste RAL-kleur zonder meerprijs.
Toffe Lounche sets op maat

Toffe Lounche sets op maat

Op maat gemaakte lounchesets, de keuze mogelijkheden zijn eindeloos - kokermaat naar keuze - wel of geen zichtbare lasnaden - iedere lengte/breedte en hoogtemaat - logo van uw bedrijf in het ontwerp verwerkt - frames worden 2-laags gepoedercoated in iedere RAL-kleur - bladen in zwart of witte trespa of wellicht hebt u liever mooi donker hardhout of Douglas
Toffe Tafels Shou Sugi Ban

Toffe Tafels Shou Sugi Ban

Toffe tafel: afmetingen: van 100 tot 400cm
Bijzonderheden: De speciale Shou Sugi Ban brandtechniek is geïnspireerd door eeuwenoude Japanse tradities. De oerkracht van het vuur blijft hierbij zichtbaar in de kleur en textuur van het hout. Toffe Tafels maakt er tafelbladen van in prettige samenwerking met Zwarthout.
Toffe Tafels buitentafels

Toffe Tafels buitentafels

Toffe buitentafel: Bijzonderheden: prachtige buitentafel met douglas hout maar ook tropische hardhout mogelijk. De frames zijn van staal en worden 2-laags gepoedercoated tegen roestvorming. Het is mogelijk om een bijpassend bankje op maat te bestellen en in combinatie met de tuinstoelen van Kick, model Indy, hebt u een prachtige tijdloze set.Het hout kan in meerdere kleuren geolied worden.

Kom in contact!

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 13 591 2061

Werkplaats & Showroom

Voltstraat 18-3
5021 SE Tilburg-C

GRATIS PARKEREN EIGEN PARKING


Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 9.00 - 16.30 uur
woensdag: 09.00 tot 12.00 uur
donderdag: 9.00 - 16.30 uur
vrijdag: 09.00 - 12.00 uur
zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Buiten deze openingstijden is op afspraak ook mogelijk.