Toffe Tuin Tafels

Het buitenprogramma voor 2024 is klaar voor productie. Wij hebben de afgelopen winter hard doorgewerkt en prachtige duurzame houtsoorten ingekocht met keurmerk. Wij hebben 5 geschikte houtsoorten beschikbaar, waarvan wij onze Toffe Tafels maken:

  • tuintafels gemaakt van Mahonie Sapeli, schitterende dikke bladen (ook boomstam)
  • tuintafels gemaakt van Padoek, super strakke planken, vergrijzen mooi, amper werking
  • tuintafels gemaakt van Louro Vermelho, Braziliaans hout, amper werking, zeer duurzaam 
  • tuintafels gemaakt van gebrand hout, Shu Sugi Ban
  • tuintafels gemaakt van Douglas, goedkope minder duurzame houtsoort, kan splinteren
Het bijzondere aan het outdoor programma van Toffe Tafels is dat alle leverbare houtsoorten geleverd kunnen worden in combinatie met alle denkbare frames. U bent dus niet gebonden aan een vaste combinatie, vaste lengte, breedte of hoogte. 
Toffe Tafel Louro Vermelho

Toffe Tafel Louro Vermelho

Bijzonderheden:3000x1000x40mm, Prachtige strakke tafel van het duurzame Louro Vermelho hout, met een centraal frame zodat je optimale zitplaatsen creëert. Alle frames en Ral kleuren mogelijk.
Toffe Tafel Shu Sugi Ban

Toffe Tafel Shu Sugi Ban

Toffe tafel: afmetingen: van 100 tot 400cm
Bijzonderheden: De speciale Shou Sugi Ban brandtechniek is geïnspireerd door eeuwenoude Japanse tradities. De oerkracht van het vuur blijft hierbij zichtbaar in de kleur en textuur van het hout.
Toffe Tafel model Toca Madeira

Toffe Tafel model Toca Madeira

Toffe buitentafel: Bijzonderheden: strakke buitentafel, op de foto uitgevoerd in Douglas hout, maar ook leverbaar in Padoek en Louro Vermelho.Het bijzondere van deze tafel is dat zowel de frames als het blad erg eenvoudig op te bergen zijn tijdens de winterperiode. Het is mogelijk om een bijpassend bankje op maat te bestellen en in combinatie met de tuinstoelen van Kick, model Otis, hebt u een prachtige tijdloze set.
Toffe Tafel Shu Sugi Ban

Toffe Tafel Shu Sugi Ban

Toffe tafel: afmetingen:2400x1100x30
Bijzonderheden: Het blad ligt in het frame met aan de kopse kanten een recht H profiel. De speciale Shou Sugi Ban brandtechniek is geïnspireerd door eeuwenoude Japanse tradities. De oerkracht van het vuur blijft hierbij zichtbaar in de kleur en textuur van het hout. Toffe Tafels maakt er tafelbladen van in prettige samenwerking met Zwarthout.
Toffe Tafel Louro Vermelho

Toffe Tafel Louro Vermelho

Bijzonderheden: Prachtige strakke tafel gemaakt van duurzaam Louro Vermelho hout, 3000x1000x40mm. De Trapezium frames zijn in meerdere maten leverbaar en zijn RAL 9016 mat wit gepoedercoated. Alle maten leverbaar.
Toffe Tafel Mahonie Sapeli

Toffe Tafel Mahonie Sapeli

Bijzonderheden: Prachtige Mahoni Sapeli van 3000x1000x70mm met 2 bijpassende bankjes. Alles verrijdbaar en eenvoudig demontabel.
Toffe Bartafel

Toffe Bartafel

Bijzonderheden:1200x750 prachtige bartafel met 9 eiken balken van 75mm. Het stalen frame is 9005 gepoedercoated en voorzien van stelpootjes. In alle maten leverbaar.
Toffe Tafel Padoek (vergrijst nog)

Toffe Tafel Padoek (vergrijst nog)

Bijzonderheden:op de foto getoonde formaat is 2700 x 900mm, duurzame buitentafel met padoek hout. Het Dutch Design frame is van staal en RAL 9005 gepoedercoated. Het is mogelijk om een bijpassend bankje op maat te bestellen. Padoek staat bekend door zijn rode kleur als het geschaafd is, na enkele maanden gaat het mooi verkleuren naar donkergrijs.
Toffe Tafel douglas Picknick

Toffe Tafel douglas Picknick

Bijzonderheden: Toffe picknicktafel met douglas hout 2000 x 1000mm De frames zijn van staal en worden 2-laags gepoedercoated tegen roestvorming. Verkrijgbaar in alle maten en andere houtsoorten.
Toffe Tafel Douglas

Toffe Tafel Douglas

Bijzonderheden:3000x900x40 prachtige buitentafel met douglas hout maar ook tropische hardhout mogelijk. Het dutch frame is van staal en blanke gepoedercoated tegen roestvorming. Het is mogelijk om een bijpassend bankje op maat te bestellen. Het hout kan in meerdere kleuren geolied worden.
Toffe Tafel Mahonie Sapeli

Toffe Tafel Mahonie Sapeli

Bijzonderheden: Duurzaam en met respect voor de aarde; deze boomstambladen zijn het neusje van de zalm, maar nog niet bekend bij het grote publiek. De Mahonie Sapeli is uitermate geschikt als buitentafel en Toffe Tafels heeft altijd een aantal bladen kunstmatig gedroogd in diverse afmetingen op voorraad.
Toffe Tafel Louro Vermelho

Toffe Tafel Louro Vermelho

Bijzonderheden: Prachtige strakke tafel van het duurzame Louro Vermelho hout, 3000x1000mm. De schuine frames (model Volley-TT) zijn RAL 9005 mat gepoedercoated. Alle frames en Ral kleuren mogelijk.
Toffe Bartafel Esdoorn

Toffe Bartafel Esdoorn

Bijzonderheden: Prachtige Esdoorn boomstam tafel 3000x800mm met subtiele frames. Deze zijn RAL 9016 mat gepoedercoated.
Toffe Tafel Shu Sugi Ban

Toffe Tafel Shu Sugi Ban

Toffe tafel: afmetingen: van 100 tot 400cm
Bijzonderheden: De speciale Shou Sugi Ban brandtechniek is geïnspireerd door eeuwenoude Japanse tradities. De oerkracht van het vuur blijft hierbij zichtbaar in de kleur en textuur van het hout. Toffe Tafels maakt er tafelbladen van in prettige samenwerking met Zwarthout.
Toffe Tafel Louro Vermelho

Toffe Tafel Louro Vermelho

Bijzonderheden:3000x1100x40mm, Prachtige strakke tafel van het duurzame Louro Vermelho hout, met een mooi ingefreesd ace TT frame. Ral 7016 gepoedercoated en Ral kleuren mogelijk.

Footer - Contact, Werkplaats & showroom en beschikbaar

Kom in contact!

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 13 591 2061

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

* is Verplicht

Werkplaats & Showroom

Voltstraat 18-3
5021 SE Tilburg-C

GRATIS PARKEREN EIGEN PARKING


Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Openingstijden

 
maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
Gesloten
9.00 - 16.30 
9.00 - 12.00 
9.00 - 15.00
9.00 - 15.00 
9.00 - 15.00 
 

Hebt u een drukke agenda? 

Bel 013-5912061 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het inplannen van uw bezoek, het kan druk zijn en zo hebben wij dan allle tijd.